Beeldige partners ...

Beeldige partners ...Lommel Op zaterdag 16 juni om 11u30 waren nogal wat mensen druk in de weer met kostuums, schmink en haarspray. Dat alles gebeurde in de zaal van de Koninklijke Harmonie ‘Hoop in de Toekomst’, waar de spanning te snijden was. Leerlingen van de Kunstacademie maakten er zich klaar voor hun deelname aan “Beeldig Lommel”.  

Voor sommigen was dat de eerste keer, anderen waren er vorig jaar ook al bij. Al van de start van het festival om 14u00, waren er massaal veel fotografen op pad, die deel uitmaakten van een erg geïnteresseerd publiek. De Kunstacademie was erg goed vertegenwoordigd in het Burgemeesterspark en beeldde met verschillende levende beelden zowel muziek, dans, theater als beeldende kunsten uit.

De deelnemende kinderen genoten van de grote belangstelling die ze kregen. Die welverdiende aandacht compenseerde ruimschoots de vermoeidheid die een tweedaags festival als dit met zich meebrengt.

Een fantastische team van Beeldig Lommel, de directie van de Kunstacademie, de ouders, de leerkrachten en een geweldig publiek maakten van het gebeuren een onvergetelijke ervaring voor de deelnemende kinderen.

Op naar een volgende editie?!