Lesuren opvragen

Schooljaar 2017-2018

Ken je de Kunstacademie Noord-Limburg al of start je omwille van één of andere reden niet in het eerste jaar, dan kan je lesuren en bijhorende details opvragen door hier beneden een cursus en/of gemeente te kiezen. 
Klik daarna op de knop "Toon lesuren" en je krijgt de mogelijke lesmomenten te zien.

Nieuw hier?

Ben je een nieuwe leerling aan de Kunstacademie en volgde je nooit eerder lessen aan een andere academie? Dan start je in het eerste jaar en is de cursuswijzer iets voor jou! Die loodst je overzichtelijk door het aanbod

  •  Beeldende Kunst:

                 *ABV = Algemeen Beeldende Vorming voor lagere graad dus voor leerlingen van 6 tot en met 11 jaar !

                 *WT/KS/VS = Waarnemingstekenen, Kleurstudie en Vormstudie, dit zijn de vakken voor de middelbare                              graad dus voor leerlingen van 12 tot en met 17 jaar !

                 *Beeldhouwkunst, Glaskunst, Tekenkunst en Schilderkunst zijn de opties waar u uit kan kiezen als                            volwassen leerling (18 jaar en ouder ) 

  • Ben je op zoek naar een lesuur voor trompet, bugel, cornet, hoorn, alto, trombone, tenortuba of tuba kies dan als cursus 'koper'.
  • De lesuren van de individuele vakken (instrument, zang) zijn deze van het vorige schooljaar. Aanpassingen kunnen gebeuren tot de derde week van september. De uren van lessen instrument worden immers individueel afgesproken in overleg tussen de leraar en zijn leerlingen.
Toon lesuren

 

Versie lesurenbestand: 22-12-2017 / 16u37