KANL in PLT-magazine

KANL in PLT-magazine

De inwoners van Pelt hebben het waarschijnlijk al gezien: PLT, het gemeenteblad besteedde in de recente oktober-editie uitgebreid aandacht aan de Kunstacademie Noord-Limburg.

Wanneer je het magazine openslaat, springen onze leerlingen hedendaagse dans meteen in het oog. Zij zullen op zaterdag 9 oktober naast Judith Clijsters schitteren in ‘The road to anywhere.’ Tickets voor deze dansvoorstelling kan je bestellen via www.palethe.be of 011 94 94 90.

Enkele pagina’s verder kopt het blad: “KANL, dé kunstacademie in de regio”. Voor de gelegenheid sprak een reporter met Philipp Baeken, coördinerend directeur, Dominik Martin, docent tekenkunst, en Tillie, leerling muziek, theater én beeldatelier. Ze spreken over de groei van de academie, maar ook over wat de academie en kunst in het algemeen voor hen betekent. 

Als kersje op de taart spotten we op de laatste pagina's dan ook nog eens Lisse Loos, docent beeldatelier, trots met de UiTPAS die zij voor de gemeente mocht ontwerpen, in de hand. Wat ons betreft, een top-editie dus! Je kan deze PLT ook digitaal lezen: Klik hier!